Consiliul de administrare

Membrii Consiliului de Administrare

Andrei Brighidin

Magistru în domeniul dezvoltării şi drepturilor omului, licenţă obținută de la  Universitatea Warwick din Marea Britanie. Are experienţă vastă în domeniul drepturilor omului, societăţii civile, promovării guvernării democratice. Până a se alătura la echipa fundaţiei Est-Europene, Andrei a activat la PNUD Moldova coordonând portofoliul “drepturile omului şi justiţie”.
Anterior, el a dedicat mai mulţi ani consolidării clinicilor juridice şi edificării mişcării observatorilor electorali naţionali în cadrul Ligii pentru Apărarea Drepturilor Omului din Moldova. Andrei este unul dintre activiştii principali ai Coaliţiei libere pentru alegeri libere şi corecte din 2005 şi 2007 şi a coordonat prima numărătoare paralelă a voturilor, contribuind la prevenirea fraudelor electorale.
În 2013 el a fost numit de Parlamentul Republicii Moldova în calitate de membru al Consiliului pentru Prevenirea și Eliminarea Discriminării, funcție pe care o exercită voluntar.
Vorbeste fluent limbile: Engleza

Ala Revenco

Project Manager la Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă. Directoarea executivă a A.O. „Părinți Solidari”.

Andrei Tudos

Dezvoltator Front-End senior cu experiență în industria tehnologiei informației și serviciilor. Este autorul blogului atudos.me.