You are currently viewing Echipa noastră

Echipa noastră

Maria Covalciuc

Președintă/directoare de proiecte AGER

Studii: Relații internaționale și studii europene, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, România.
Limbi străine (engleză, germană), Universitatea de Stat din Moldova.

Maria Covalciuc activează în sectorul nonguvernamental din anul 2017, coordonând proiecte în domeniul monitorizării achizițiilor publice, bunei guvernări, capacitarea societății civile, finanțate de National Endowment for Democracy, Uniunea Europeană, GIZ Moldova, Freedom House, Ambasada Regatului Țărilor de Jos, Open Contracting Partnership, Open Government Partnership Europe, Transitions Online.

Domeniile de expertiză: managementul proiectelor, societate civilă, achiziții publice, advocacy și instruire, tranparență și date guvernamentale deschise, bună guvernare și democrație, monitorizare și evaluare a strategiilor și politicilor publice în domeniul achizițiilor publice etc.

Date de contact: maria.covalciuc@ager.md 
Vorbeste fluent limbile: Engleza, Româna, Rusa

Olga Diaconu

Coordonator de proiecte în cadrul AGER

Olga este licențiată în drept. A participat la programele internaționale John Smith Trust Fellowship în Marea Britanie și Eastern Partnership Civil Society Facility în anul 2017. În cadrul acestor programe a beneficiat de schimb de experiență relevantă în domeniile de bună guvernare, supremația legii și justiție socială. Din 2019, este coordonator de proiect în cadrul proiectelor „Banii Publici sunt și Banii Mei!”, finanțat de National Endowment for Democracy și „Fii schimbarea: cetățeni implicați, comunități durabile”, finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul GIZ.

Domeniile de expertiză: juridic, democrație și bună guvernare, managementul proiectelor, monitorizarea achizițiilor publice, consolidarea de capacități pentru organizațiile societății civile etc.

Date de contact: olga.diaconu@ager.md
Vorbeste fluent limbile: Engleza, Româna, Rusa

Silvia Dujii

Manager financiar și contabil

Studii de licență în Contabilitate şi Informatică Economică
Masterat în Audit şi expertiză financiară

Silvia deține funcția de manager financiar și contabil din anul 2015, fiind implicată în gestionarea financiară a peste 10 proiecte finanțate de National Endowment for Democracy, Uniunea Europeană, GIZ Moldova, Freedom House, Ambasada Regatului Țărilor de Jos, Open Contracting Partnership, Open Government Partnership Europe, Transitions Online.
Anterior a activat în funcția de contabil în cadrul unei companii comerciale prestatoare de servicii contabile și de audit.

Date de contact: silvia.dujii@ager.md
Vorbeste fluent limbile: Engleza, Româna, Rusa