You are currently viewing Conferință online „Achiziții cu interese pe timp de criză”

Conferință online „Achiziții cu interese pe timp de criză”

Reprezentanții AGER au făcut o sinteză a prevederilor Dispozițiilor Comisiei pentru Situații Excepționale care vizează desfășurarea procedurilor de achiziții și au vorbit despre achizițiile de lucrări de reparație a drumurilor, achizițiile de autoturisme, dar și alte bunuri, servicii și lucrări neprioritare desfășurate pe perioada stării de urgență.

De asemenea, AGER a prezentat raportul de monitorizare a achizițiilor publice pentru perioada septembrie 2019 – mai 2020, care poate fi accesat la acest link https://ager.md/raport-de-monitorizare-a-achizitiilor-publice-septembrie-2019-aprilie-2020/.

Un alt punct de reper al conferinței a fost și prezentarea noii
versiuni a platformei revizia.md, care conține funcționalul de monitorizare a procedurilor de achiziții publice pentru societatea civilă, în baza a 17 indicatori de risc.

La conferința online au participat reprezentanți din partea Agenției Achiziții Publice, Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor, Curții de Conturi, Inspecției Financiare, Procuraturii Generale, organizațiilor societății civile și activiști civici.

Înregistrarea conferinței online poate fi urmărită la acest link https://www.facebook.com/ager2015/videos/790174818180147/