Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Conferința online „Achiziții cu interese pe timp de criză”

Event Navigation

Asociaţia pentru Guvernare Eficientă şi Responsabilă AGER are deosebita plăcere de a Vă invita la conferința online Achiziții cu interese pe timp de criză, organizată în cadrul proiectului „Banii publici sunt și banii mei!”, finanţat de National Endowment for Democracy.

În cadrul evenimentului, vom aborda subiecte de actualitate maximă despre utilizarea finanţelor publice, precum transparenţa şi eficienţa achiziţiilor publice în perioada stării de urgență provocată de pandemia COVID-19. De asemenea, AGER va prezenta raportul de monitorizare al achizițiilor publice pentru perioada septembrie 2019 – aprilie 2020 și platforma de monitorizare a achizițiilor publice revizia.md.

Evenimentul va avea loc joi, 28 mai 2020, începând cu ora 11:00, în regim online, prin intermediul platformei zoom.us. Evenimentul va fi transmis live pe platforma www.privesc.eu și pe pagina de facebook a Asociației pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă AGER.

Agenda preliminară este anexată prezentei invitaţii.

Expertiza Dvs. în domeniu este de o deosebită valoare şi contăm pe participarea DVS activă. În speranţa să Vă vedem la eveniment, Vă rugăm să confirmaţi participarea sau să ne comunicați numele persoanei delegate până la data de 26 mai 2020, prin e-mail: olga.diaconu@ager.md sau tel. 068 418 188.

Detalii

Dată:
mai 28, 2020
Oră:
11:00 am - 12:30 pm
Eveniment Category:

Organizator

Asociația peru Guvernare Eficientă și Reponsabilă
Email:
olga.diaconu@ager.md

Loc de desfășurare

online, prin intermediul platformei zoom.us